WordPress

Vores løsninger kommer hele vejen rundt for din digitale platform.

Vi starter typisk med at registrere et domæne for dig,  og herefter sørger vi for den tekniske opsætning af WordPress, implementerer den ønskede funktionalitet og udarbejder det design du gerne vil have. Hvis det er en shop du har brug for, sørger vi også for opsætning af betalingsløsning for dig, så du er klar til at drive e-commerce fra dit WordPress produkt.

WordPress Webhotel

Vi sørger for at dit WordPress produkt får sit eget webhotel placeret på en af vores servere. Serverne er bygget på den seneste SSD hardware og er specialdesignet til WordPress med sikkerhed og hastighed som topprioritet. Datacenteret hvor serverne er placeret har 24/7 bemanding, videovervågning, biometrisk adgangskontrol og der tages automatisk daglig backup af dit produkt. Vi anvender caching og NGINX teknologi for at give din WordPress løsning en markant hastighedsforøgelse.

Design til WordPress

Alle vores løsninger leveres med et standard WordPress design og du behøver derfor ikke dit eget specialudviklede design for at komme igang. Hvis du ønsker et design som er tilpasset dine specifikke ønsker kan vi enten basere det på en skabelon og justere efter dine ønsker eller vi kan bygge et design helt fra bunden præcist som du gerne vil have det. Uanset hvilken løsning du foretrækker er alle vores designs lavet responsive, som betyder at de automatisk tilpasser sig enhver skærmstørrelse.

Udvikling til WordPress

Vi råder i forvejen over rigtig mange udvidelser til WordPress, og hvis dine behov til funktionalitet kan findes her, får du adgang til dem. Har du særlige behov til funktionalitet, kan vores udviklere enten tilpasse nogle af vores eksisterende løsninger eller fra bunden programmere lige netop den funktion du har behov for.

Hør mere om WordPress: